Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Nízký tlak

Mám nízký tlak co mám udělat pro to aby se mi zvýšil?

Odpovědi na otázku

Užívejte čistě přírodní bylinné produkty české výroby. Upraví vám hladinu tlaku na optimální hodnotu a zharmonizují celý organismus. Pro víve informací mě neváhejte kontaktovat mailem jjaayy@seznam.cz. Velice ráda se vám budu věnovat.
Hodne pit
Stačí se zapojit do této soutěže :-) a tlak se Vám brzy zvýší ......:-)
červené víno :-)
Musiš vypiť viac kavy do dna aspon2-3 krát hrnček zrnkovej kávy uvidiš že po niekoľkych tyždňoch sa to zlepší.
Rozčílit se.
Silné kofeinová káva, zelené čaje, nejlépe sypané a nechat dlouho louhovat, pak taky coca cola(ta klasická) a nebo některé druhy alkoholu, např. červené víno. A pak mi zaručeně zvedne tlak když se rozčiluji s dětma :-)
dostatek tekutin, káva, solit,
pohyb,černá neslazená káva,
pomáhá pití zrnkové kávy
prý pomáhá epam Epam 39
Na nízký tlak je nejlepší silná káva nebo skořice.
Pít zdravou kávu s houbou reiši
Nízký tlak je vždycky lepší než vysoký, je dobré si dát ráno likér připravený z černého bezu (trocha přidaného alkoholu neškodí, roztahuje cévy), pravá káva, žádné náhražky a víc se hýbat :-)
Pít červené víno, kávu, zelený čaj je taky dobrý.
Káva, červené víno, pokud nemůžete, nebo nerada, pohyb, vyjít do schodů, místo výtahu, nemusí to být běhání po lese a je dobré úoužívat termo prádlo. Mám stejný problém.
Koupila jsem si tabletky guarana nebo je na to dobrý čaj maté.
na nízký tlak pomáhá silná káva - turek
Manžel taky trpí na nízký tlak - takže už jsme pár věcí ozkoušeli. Kromě kávy (kterou každý nemusí mít rád) je dobré řešit to přísunem vyššího množství draslíku, která je ve větším množství obsažený třeba v sušených meruňkách nebo třeba v pomelu.
Taky mi každý radí kávu a červené víno.Jenže kávu nepiju a jezdím autem.Takže jedině ještě coca-colu,kde je kofein.
souhlasím s pohybem, zajímat se hlavně o příčinu,,
U nízkého tlaku si můžete dovolit kávu,víno,alkohol,pohyb,cocacolu.V lékárně jsou čaje na nízký tlak.
Mně pomáhá čaj z měsíčku, řebříčku a kontryhele. Stejným dílem, 15 minut louhoivat a pít tak 2-3x denně. A nepít čaj z máty, ten snižuje tlak pěěěěkně fofrem dolů...
Nejlepší bych řekl, že je ta káva..
prý pomáhá mít u postele "flašku" a ráno si dát "stopečku", já si to neumím představit nalačno si dát panáčka, ale radila mi to jedna stařenka
káva, červené víno...když se vám uděla špatně i když sedíte dejte hlavu ke kolenům a za chvíli vám bude lépe
Nízký tlak sám o sobě nepřináší větší ohrožení na zdraví. To, co může člověku ublížit, jsou pády při náhlém omdlévání. Může snadno dojít k úrazu, který může být nebezpečný, až život ohrožující. Proto je lépe takovýmto situacím předcházet. Při pocitu poklesu krevního tlaku je lépe si lehnout, sednout nebo přidřepnout. Nohy zvednout, pokrčit či zkřížit. Pokud nám to situace nedovoluje, alespoň se zastavíme, opřeme se o nějaký pevný bod, dýcháme zhluboka a střídavě krčíme nohy v kolenou nebo se pro lepší stabilitu rozkročíme
Mě pomáhá káva, hlavně budte opatrná při sportu i v běžném životě na prudké změny poloh ( třeba z lehu do sedu nebo ze sedu si stoupnout), at se vám nemotá hlava.
Nejvíce pomáhá káva,což vám dporučí každý lékař. Hodně pohybu a třeba se zeptat na nějaké bylinky.
káva a něco tvrdého
Mě pomáhá kávička, nebo sklenička červeného vína a samozřejmně pohyb.
Provozujte sport , vycházky svižnným tempem, nezapominat i na dostatek tekutin .