Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Cévní poruchy mužských pohlavních orgánů

Dobrý večer.Manžel je necelé 3 roky po léčbě hodkinova lymfomu.Výsledek spermiogramu je azoospermie a výsledek hormonálního vyšetření je diagnoza N501.Můžete mi prosím zhodnotit výsledky a možná řešení.Moc bychom chtěli vlastní dítě.Moc děkuji za odpověď

Odpovědi na otázku

Jdete k urologovi ten vam rekne vic
určitě Vám poradí urolog
Navstivte odbornika prečo sa pytate tu na internete taketo chulostive témy.
navštivte urologa
mělo by pomoci umělé oplodnění..a mohli byste mít rovnou dvojčata .......:-)
zajdite k odbornikovi ten vam povie presné informácie.. zvašte umele oplodnenie
asi je lepší poradit se s odborníkem, zvažte umělé oplodnění
Návštěva urologa.
Chtělo by to celkové vyšetření u odborníku
Klinické vyšetření "od hlavy k patě" ukáže na možné hormonální, cévní a nervové příčiny poruchy erekce
doporučila bych zajít k odborníkům,kde vám řeknou přesné informace Jak píše paní Veletová,že bude asi dobré umělé oplodnění
Azoospermie znamená nepřítomnost spermií v ejakulátu. Terapie lymfomu může způsobit poruchy zrání spermií ve varleti. Pro zhodnocení stavu se provádí chirurgický odběr tkáně varlete, kdy se případně spermie mohou odebrat, zmrazit a poté použít pro umělé oplodnění. Diagnóza N501 označuje obecně cévní poruchy mužských pohlavních orgánů. Nejlépe vám poradí v některém z center asistované reprodukce.